Industrija in ladijski promet

S pojavom DENOX naprav v industriji (termoelektrarne, toplarne ter kogeneracije) ter ladijskem prometu smo v podjetju v ponudbo dodali izdelke, ki so ustrezni tako za SCR (Selective Catalytic Reduction) kot tudi SCNR (Selective NonCatalytic Reduction). Ponujamo 40% raztopino uree (Urea 40% Solution) ter AUS 40 (proizveden v skladu z ISO 18611), poleg tega imamo na razpolago tehnično ureo za (lastno) proizvodnjo prve raztopine, oz. automotive ureo (AGU) za proizvodnjo slednje raztopine.

40% RAZTOPINA UREE (UREA 40% SOLUTION)

UREA 40 % je raztopina izredno čiste sintetične uree v demineralizirani vodi, ki jo uporabljamo pri čiščenju odpadne vode, v kmetijstvu, ter za odstranjevanje emisij NOx v izpušnih plinih dizelskih motorjev, v termoelektrarnah in drugih industrijskih aplikacijah.

AUS 40 (V SKLADU Z ISO 18611)

AUS 40 je 40 % raztopina izredno čiste sintetične uree v demineralizirani vodi, ki jo uporabljamo pri čiščenju odpadne vode, v kmetijstvu, ter za odstranjevanje emisij NOx v izpušnih plinih ladijskih dizelskih motorjev, v termoelektrarnah in drugih industrijskih aplikacijah.